Participant privacy notice (RO)

Declarație de confidențialitate a participanților la cercetările Cint

Data intrării în vigoare: 28 februarie 2018
Ultima revizuire: 28 februarie 2018

Această Declarație de confidențialitate definește modul în care Cint AB („Cint”) utilizează (colectează, stochează, utilizează, dezvăluie și folosește altfel) datele dvs. cu caracter personal („Date personale”, care pot fi denumite și Informații identificabile personal sau „IIP”) și alte informații descrise în Declarația de confidențialitate, dacă sunteți membrul unui grup („Membru de grup”), al unui grup deținut de unul dintre Proprietarii noștri de grup („Proprietari de grup”) sau sunteți participant („Participant”) direcționat spre un sondaj sau alte programe de cercetare a pieței de către unul dintre clienții noștri („Clienți”) sau Parteneri („Parteneri”). Participarea dvs. poate fi reglementată și printr-o declarație de confidențialitate a unuia dintre Proprietarii noștri de grup.

Cint a fost înființat în UE, iar informațiile din această Declarație de confidențialitate se bazează pe Regulamentul general privind protecția datelor al Uniunii Europene (2016/679) sau RGPD, care stabilește un standard înalt în ceea ce privește protecția Datelor personale. Cu toate acestea, în funcție de reședința dvs., se pot aplica și alte legi și reglementări privind confidențialitatea. Această Declarație de confidențialitate se aplică rezidenților din fiecare țară din lume.

Cint va stabili și va menține și îi va obliga pe afiliații săi să stabilească și să mențină proceduri de afacere consecvente cu această Declarație de confidențialitate.

CINE ESTE CINT?
Cint oferă o platformă globală online de cercetare și resurse, care conectează Proprietarii de grupuri cu cercetătorii de piață, mărcile și Membrii de grup și Participanții la cercetări, în scopul de a împărtăși opinii și date ale consumatorilor. Cu sediul în Stockholm, Suedia, Cint are birouri în orașele principale din Europa, America de Nord și Asia-Pacific.

Indivizii participă la cercetarea de piață pe platforma Cint fie prin apartenența la un grup al unuia dintre Proprietarii noștri de grup, fie printr-unul dintre Partenerii noștri, care direcționează Participanții spre un sondaj sau alt program de cercetare a pieței. Membrii de grup și Participanții participă la sondaje sau alte programe de cercetare a pieței, având ocazia de a primi și răscumpăra recompense și stimulente pentru participarea lor.

Proprietarii de grup și Partenerii Cint care direcționează participanții spre sondaje sau alte programe de cercetare a pieței sunt Controlori de date, care determină scopurile și mijloacele de procesare a Datelor personale. Cint va procesa Datele dvs. personale doar în calitate de Procesator de date, la solicitarea unui Controlor de date.

Datele dvs. personale pot fi utilizate în anumite scopuri explicate mai jos, alături de exemple de categorii de Informații personale pentru fiecare scop în parte. Detaliile specifice privind utilizarea Informațiilor personale pot fi descrise și ulterior, în cadrul unui sondaj sau al altui program de cercetare a pieței. Dacă doriți mai multe informații, puteți oricând să ne contactați, după cum este descris în secțiunea „CONTACTAȚI-NE” de mai jos.

CINT VĂ PROTEJEAZĂ CONFIDENȚIALITATEA
Înregistrarea și participarea la un grup deținut de unul dintre Proprietarii noștri de grup sunt supuse Termenilor și Condițiilor Cint. Puteți consulta Termenii și Condițiile Cint aici.

Participarea dvs. la un sondaj sau alt program de cercetare a pieței este complet voluntară, iar utilizarea Datelor dvs. personale de către Cint se face cu consimțământul dvs. Sondajele și alte programe de cercetare a pieței administrate de Clienții Cint, Partenerii sau alte părți terțe și datele colectate în legătură cu acele sondaje și alte programe de cercetare a pieței nu sunt supuse acestei Declarații de confidențialitate.

Cint se angajează să protejeze confidențialitatea Datelor dvs. personale. Cint se străduiește să-și conformeze practicile de confidențialitate cu legislația, codurile și regulamentele aplicabile, precum și cu codurile de standarde aplicabile ale asociațiilor de cercetare de piață și sondajelor de opinie, inclusiv, dar nelimitându-se la ESOMAR (www.esomar.org) și Insights Association (www.insightsassociation.org).

CUM SUNT COLECTATE DATELE DVS. PERSONALE?
Datele dvs. personale vor fi colectate întotdeauna prin mijloace cinstite și legale, în scopuri clar definite. De exemplu, Cint poate colecta Datele dvs. personale atunci când vă înregistrați sau participați la un grup al unuia dintre Proprietarii noștri de grup, completați un sondaj, participați la un alt program de cercetare a pieței sau prin mijloace automate sau alte metode descrise în secțiunea CE INFORMAȚII SUNT COLECTATE PRIN TEHNOLOGIILE AUTOMATE?” de mai jos.

Cint colectează Date personale doar în scopul cercetării de piață.

CE DATE PERSONALE SUNT COLECTATE ȘI PROCESATE?
Datele personale procesate pot include numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail, data nașterii și alte informații similare despre dvs. Cint poate colecta Date personale direct de la dvs. atunci când le oferiți voluntar către Cint sau poate obține Date personale de la Proprietarii noștri de grupuri, Clienți sau firme de cercetare de piață care au obținut consimțământul Participantului. Pentru Membrii de grup ai unui grup al unuia dintre Proprietarii noștri de grup, Cint va colecta datele în conformitate cu instrucțiunile acestora.

Cint poate obține Date personale și de la proprietarii de baze de date care ne-au asigurat că bazele lor de date cuprind doar indivizi care și-au dat acordul pentru a fi incluși și pentru ca Datele lor personale să fie împărtășite. Nu în ultimul rând, Cint poate colecta și utiliza Datele personale obținute din surse publice, precum directoare de telefoane.

Din când în când, Cint poate colecta Date personale cu caracter sensibil, în funcție de țara în care locuiți, și care pot include informații despre originea rasială sau etnică, despre sănătate, financiare, opinii politice și credințe religioase sau filosofice. În cazul în care Cint colectează Datele dvs. personale sensibile, va solicita întotdeauna consimțământul dvs. explicit.

De asemenea, puteți trimite, încărca sau transmite conținut sau materiale, inclusiv fotografii, videoclipuri și/ sau alt conținut similar sau conex sau materiale care includ Datele dvs. personale, de exemplu, atunci când participați la sondaje sau alte programe de cercetare a pieței. Astfel de Date personale pot fi utilizate și dezvăluite conform acestei Declarații de confidențialitate și nu ar trebui să includă materiale audio, video, imagini sau fotografii ale unor persoane diferite de dvs.

CUM SUNT COLECTATE ȘI PROCESATE DATELE PERSONALE?
Cint poate colecta și procesa Datele dvs. personale pentru diferite motive, inclusiv:

 • pentru a vă permite participarea la un grup al unuia dintre Proprietarii noștri de grup;
 • pentru a colecta informațiile dvs. de profil, astfel încât Cint să vă poată adresa sondaje și alte programe de cercetare de piață specifice;
 • pentru a vă contacta și a vă invita să participați la sondaje sau alte programe de cercetare a pieței;
 • pentru a vă actualiza informațiile din Datele personale;
 • pentru a gestiona programele de recompense și pentru a vă răspunde solicitărilor privind astfel de recompense;
 • pentru a vă permite să participați la trageri la sorți (dacă acceptați);
 • pentru a răspunde la orice mesaje sau solicitări pe care ni le-ați putea transmite;
 • pentru a vă verifica informațiile din profil sau răspunsurile pe care le-ați dat la un sondaj sau alte programe de cercetare a pieței;
 • pentru a vă oferi servicii și asistență;
 • pentru a detecta și preveni încălcarea Termenilor & Condițiilor noastre;
 • pentru a investiga o activitate suspectată ca fiind frauduloasă sau încălcarea drepturilor unei alte părți;
 • pentru a răspunde solicitărilor de informare autorizate legal ale autorităților guvernamentale sau acolo unde este prevăzut de lege;
 • în legătură cu vânzarea, atribuirea sau alt tip de transfer al afacerii noastre, caz în care Cint va depune toate eforturile rezonabile din punct de vedere tehnic pentru a se asigura că acel cumpărător acceptă să trateze Datele personale în conformitate cu această Declarație de confidențialitate; sau
 • în alt mod autorizat de dvs.

Vă rugăm să rețineți că primirea comunicărilor prin e-mail poate fi o cerință pentru participarea dvs. la sondajele noastre sau la alte programe de cercetare a pieței. Puteți să refuzați primirea acestor e-mailuri prin dezabonarea de la sondajele noastre sau de la alte programe de cercetare a pieței.

Cint se asigură întotdeauna că are permisiunea de a vă procesa Datele personale. Cint face acest lucru, în general, prin obținerea consimțământului dvs., totuși, în cazuri limitate, Cint poate utiliza o condiție statutară pentru a procesa Datele personale.

Dacă se aplică o condiție statutară care permite Cint să vă proceseze Datele personale și vă retrageți consimțământul pentru procesarea Datelor dvs. personale, acest lucru nu va însemna neapărat că Cint va înceta să vă proceseze Datele personale, deoarece ar putea exista, de exemplu, obligația legală de a continua procesarea Datelor dvs. personale în anumite scopuri, de ex., pentru a păstra copii ale tranzacțiilor comerciale cel puțin șapte ani.

CE INFORMAȚII SUNT COLECTATE PRIN TEHNOLOGIILE AUTOMATE?
Cint poate colecta automat anumite informații. În funcție de țara în care locuiți, astfel de informații pot fi considerate Date personale. Astfel de informații includ, dar nu se limitează la informații despre dispozitivul și capacitatea dispozitivului dvs., inclusiv, dar nelimitându-se la sistemul de operare al dispozitivului, alte aplicații de pe dispozitivul dvs., informații din cookie-uri, adresa IP, operatorul de rețea al dispozitivului, tipul dispozitivului, fusul orar, starea rețelei, tipul de browser, identificatorul browserului, numărul unic de identificare al dispozitivului (precum Identificatori pentru analitycs sau publicitate), ID-ul de utilizator al operatorului de rețea (un număr unic alocat dvs. de către operatorul dvs. de rețea), adresa Media Access Control (MAC), identificatorul publicității pe mobil, locația și alte informații care, individual sau combinate, pot fi utilizate pentru a identifica dispozitivul dvs. unic. Tehnologia specifică este menționată mai jos:

Cookie-uri:

Un cookie este un fișier mic de text, care conține informații despre utilizator, care sunt plasate de către un website pe calculatorul sau dispozitivul unui utilizator. Cint plasează cookie-uri pe calculatorul sau dispozitivul dvs. pentru controlul sondajelor sau al altor programe de cercetare de piață și în scopul de prevenire a fraudelor.

De asemenea, Cint poate utiliza cookie-uri de urmărire, etichete și scripturi pentru a urmări anumite informații despre dvs., în baza activității dvs. pe site-ul nostru sau pe site-urile terților. Cint poate utiliza aceste informații pentru a stabili dacă ați vizualizat, ați dat clic sau ați interacționat în alt fel cu o reclamă sau promoție online la care lucrează Cint pentru a contribui la evaluare pentru unul dintre Clienții noștri din domeniul cercetării. Doar cu consimțământul dvs., Cint vă poate selecta, de asemenea, pentru un sondaj sau alt program de cercetare a pieței, unde vor fi utilizate cookie-uri pentru a vă expune la reclame sau promoții specifice înainte de sondaj sau altă activitate a programelor de cercetare a pieței pentru evaluarea acestor reclame sau promoții specifice.

Cu consimțământul dvs., Clienții sau Partenerii Cint pot plasa, de asemenea, cookie-uri pe calculatorul sau dispozitivul dvs. și pot utiliza acele cookie-uri, etichete și scripturi pentru a urmări anumite informații despre activitatea dvs. pe anumite website-uri. Clienții sau Partenerii Cint pot utiliza aceste informații pentru diferite activități de cercetare a pieței.

Dacă doriți, puteți alege să nu vă dați acordul pentru utilizarea cookie-urilor sau să nu acceptați cookie-uri prin configurarea setărilor de confidențialitate a browserului dvs. web, astfel încât să șteargă cookie-urile la închiderea website-urilor sau atunci când vă închideți browserul. De asemenea, vă puteți configura browserul să blocheze cookie-urile. Neacordarea consimțământului, ștergerea sau blocarea cookie-urilor vă pot exclude de la participarea la sondaje sau alte programe de cercetare a pieței sau pot avea un impact negativ asupra experienței dvs. de utilizator. Pentru informații despre cum să refuzați cookie-urile, vă rugăm să consultați secțiunea intitulată „CUM REFUZ?”

Utilizarea de către Cint a cookie-urilor se face întotdeauna cu consimțământul dvs.

Dacă doriți să aflați mai multe despre cookie-urile utilizate de Cint, vă rugăm să dați clic aici.

Identificatori ai publicității pe mobil:

Un identificator al publicității pe mobil este un șir de cifre și litere care identifică un smartphone sau o tabletă individual(ă). Pe iOS, un identificator al publicității pe mobil se numește „Identitate pentru agenții de publicitate” (IDFA sau IFA, mai scurt). Pe Android, identificatorul publicității pe mobil este GPS ADID (sau serviciile Google Play pentru Android). Cint poate colecta identificatori ai publicității pe mobil sau îi poate obține de la un Partener. Cint poate utiliza identificatori ai publicității pe mobil în programele noastre de cercetare a pieței sau pentru a vă partaja datele cu Clienții sau Partenerii. Doar cu consimțământul dvs., Cint vă poate selecta, de asemenea, pentru un sondaj sau alt program de cercetare a pieței, unde vor fi utilizați identificatori ai publicității pe mobil pentru a vă expune la reclame sau promoții specifice înainte de sondaj sau altă activitate a programelor de cercetare a pieței pentru evaluarea acestor reclame sau promoții specifice.

Cint va colecta sau obține identificatori ai publicității pe mobil doar cu consimțământul dvs.

Web Beacons:

Un web beacon (cunoscut și ca etichetă, gif transparent sau 1×1 pixel) este format dintr-un șir scurt de cod care este inserat pe o pagină web sau într-un e-mail. Acesta poate fi o imagine grafică vizibilă sau nu, asociată cu web beaconul și, adesea, imaginea este concepută în așa fel încât să se integreze în fundalul unei pagini web sau al e-mailului.

Cint poate utiliza web beacons în mesajele e-mail pentru a stabili dacă mesajele noastre sunt deschise și pentru a verifica orice clicuri pe linkurile din e-mailuri sau în reclame sau cercetarea online pentru a determina dacă un Participant a vizualizat reclamele sau alt conținut online pe care îl măsoară Cint. Cint și agenții noștri autorizați pot conecta Datele personale la web beacons în scopuri operaționale și de cercetare.

Date privind geolocația:

Cint poate colecta informații privind geolocația de pe calculatorul sau dispozitivul dvs. Cint poate utiliza datele privind geolocația dvs. pentru prevenirea fraudelor sau în scopul cercetării de piață, inclusiv, dar nelimitându-se la cercetare publicitară sau alte activități de cercetare a pieței bazate pe urmărire. Cint va solicita consimțământul dvs. dacă va colecta sau utiliza informațiile despre geolocația dvs.

Amprente digitale:

Clint poate utiliza tehnologia amprentelor digitale pentru a colecta anumite date despre dvs. și/ sau calculatorul sau dispozitivul dvs. Aceste date pot include Date personale, precum adresa IP, precum și Date fără caracter personal, precum sistemul de operare al calculatorului dvs. sau numărul versiunii browserului. Această tehnologie creează un identificator unic al calculatorului, care poate fi utilizat pentru prevenirea fraudelor sau pentru a identifica și urmări participarea dvs. la un sondaj sau alte programe de cercetare a pieței și limitează participarea în conformitate cu cerințele unui anumit sondaj sau ale altui program de cercetare a pieței.

Informații de pe rețele sociale:

Vi se poate oferi ocazia de a participa la sondaje și alte programe de cercetare a pieței prin sau pe platformele unor rețele sociale. Dacă alegeți să participați la sondaje sau alte programe de cercetare a pieței prin sau pe platformele unor rețele sociale, Cint poate, cu consimțământul dvs., colecta anumite informații de profil stocate în contul dvs. pe platforma rețelei sociale.

Fișiere de jurnal:

Cint colectează și stochează automat anumite informații în timpul participării la sondaj și la alte programe de cercetare a pieței. Serverele noastre înregistrează automat informațiile pe care le trimite browserul dvs. de fiecare dată când vizitați un website. Aceste jurnale ale serverelor pot include informații precum solicitări web, adresa de Internet Protocol (IP), tipul browserului, limba browserului, data și ora solicitării dvs. și una sau mai multe cookie-uri care pot identifica browserul dvs. unic. Aceste informații sunt șterse periodic, ca parte a rutinei noastre obișnuite de mentenanță.

Informații pe care le colectează Cint de la terți:

Cint poate obține informații despre Datele personale, comportament și/ sau demografice de la terți, inclusiv, dar nelimitându-se la platforme de gestionare a datelor, rețele publicitare, servicii de birouri de informații, alți furnizori de cercetare de piață și/ sau platforme ale rețelelor sociale. Cint poate utiliza Datele personale, despre comportament și/ sau demografice primite de la terți în diferite scopuri, inclusiv, dar nelimitându-se la validarea datelor, adăugare de date, dezvoltarea resurselor de marketing, detectarea fraudelor.

CU CINE ÎMPĂRTĂȘEȘTE CINT DATELE PERSONALE?
Cint nu va pune la dispoziția terților Datele dvs. personale fără consimțământul dvs., decât dacă acest lucru este necesar în temeiul legii, după cum este specificat în continuare.

Dacă un sondaj sau un alt program de cercetare a pieței sau altă activitate include punerea la dispoziția terților a Datelor personale, Cint va împărtăși Datele dvs. personale doar dacă are consimțământul dvs. Dacă datele colectate sunt utilizate pentru modelare statistică, pentru a înțelege mai bine tendințele și preferințele unor grupuri sau audiențe specifice din populația generală, doar o cantitate limitată din Datele personale împărtășite va fi utilizată în scopuri de cercetare de piață și, din nou, doar cu consimțământul dvs.

Cint poate dezvălui Datele dvs. personale, datele profilului sau alte date de cercetare terților, după cum urmează:

 • în legătură cu servicii de cercetare a pieței (inclusiv programele noastre de recompensare), agenților, contractanților sau Partenerilor noștri care furnizează astfel de servicii; desigur, cu condiția ca aceste părți să nu aibă dreptul să utilizeze Datele dvs. personale în orice alt mod decât furnizarea de servicii către Cint;
 • agenților, contractanților sau Partenerilor Cint, în legătură cu servicii pe care acești indivizi sau entități le furnizează pentru sau alături de Cint. Acești agenți, contractanți sau Parteneri nu au dreptul să utilizeze aceste informații în alte moduri, decât pentru a oferi servicii pentru Cint. Cint poate, de exemplu, să ofere Date personale agenților, contractanților sau Partenerilor pentru găzduirea website-urilor sondajelor noastre, pentru servicii de colectare sau procesare a datelor sau pentru a vă transmite informațiile solicitate, însă aceste părți nu vă pot utiliza Datele personale în scopuri proprii care nu au legătură cu activitatea pe care o desfășoară pentru noi;
 • Clienților Cint, însă în aceste cazuri, Datele dvs. personale vor fi împărtășite cu Clienții doar:
  i) cu consimțământul dvs. sau ii) în scopurile de cercetare permise, în conformitate cu codurile Insights Association și ESOMAR.
 • în legătură cu solicitarea sau cerințele îndreptățite ale autorităților publice, pentru menținerea siguranței naționale sau cerințele organismelor de aplicare a legii;
 • în urma unor procese legale necesare, părții executorii respective;
 • atunci când Cint consideră că dezvăluirea este necesară sau corectă pentru a preveni daune fizice sau pierderi financiare sau în legătură cu activitate suspectă sau demonstrată ca fiind ilegală;
 • în legătură cu vânzarea, atribuirea sau alt tip de transfer al Cint, caz în care Cint va solicita cumpărătorului să accepte să trateze Datele personale în conformitate cu această Declarație de confidențialitate. În cazul în care vânzarea, atribuirea sau alt tip de transfer al Cint nu este finalizat cu un cumpărător potențial, Cint va solicita terților să nu utilizeze sau să dezvăluie Datele dvs. personale în nicio circumstanță și să le șteargă; sau
 • în alt mod autorizat de dvs.

Cint poate concesiona anumite Date personale terților (ex., brokeri de date, colectori de date etc.) în scopuri de cercetare a pieței, inclusiv, dar nelimitându-se la limitarea, concesionarea datelor de nivel individual și/ sau total (ex., achiziții de produse și/ sau servicii sau activitate de utilizare, date privind vizitarea website-ului, istoricul căutării pe internet etc.) pentru dezvoltarea resurselor privind audiența și/ sau modele similare, în scopul vânzării acestor date către clienții terților pentru a realiza analize și pentru a furniza informații despre piață. Aceste informații pot fi împărtășite printr-un cookie (ID cookie), un identificator al publicității pe mobil, o adresă de e-mail sau altă metodă. După modelarea similară sau colectare, Datele personale sunt șterse.

În plus, informațiile de identificare și informațiile colectate prin mijloace automate pot fi furnizate terților, inclusiv, dar nelimitându-se la Clienți, Parteneri, agenți și/ sau agenți de vânzări în scopul identificării respondenților pentru sondaje sau comunicări de recontactare, detectarea și/ sau prevenirea fraudelor, corelarea bazelor de date, validarea datelor, adăugarea datelor, codificare, segmentarea datelor și servicii care au legătură cu recompensa, stimulentul și/ sau tragerile la sorți.

Cint poate păstra Datele personale sau informații identificabile despre aparate pentru a vă răspunde solicitărilor și/ sau pentru a respecta cerințele afacerii Cint. De exemplu, Cint poate păstra adresele de e-mail ale Participanților care și-au exprimat refuzul, pentru a asigura conformarea Cint cu aceste dorințe. Orice păstrare a Datelor personale se face în conformitate cu legile și regulamentele aplicabile.

Din nou, Cint va împărtăși datele dvs. personale doar cu consimțământul dvs.

COLECTEAZĂ CINT INFORMAȚII DE LA COPII?
Cint nu colectează cu bună știință Date personale de la copii sub vârsta la care este necesar consimțământul părinților. Dacă Cint află că a colectat din greșeală Date personale de la un copil sub vârsta la care este necesar consimțământul părinților, vom șterge aceste Date personale din baza noastră de date.

CE MĂSURI DE SIGURANȚĂ A IMPLEMENTAT CINT PENTRU A ASIGURA SECURITATEA DATELOR DVS. PERSONALE?
Siguranța Datelor dvs. personale este foarte importantă pentru noi. În consecință, Cint a luată măsuri de precauție tehnice, fizice și administrative rezonabile pentru a proteja informațiile pe care le colectează. Doar acei angajați care au nevoie de acces la informațiile dvs. pentru a-și îndeplini sarcinile sunt autorizați să aibă acces la Datele dvs. personale.

În ciuda măsurilor de precauție implementate de Cint, transmiterea prin internet și/ sau rețea mobilă nu este complet sigură, iar Cint nu garantează siguranța transmiterii online. Cint nu este responsabil de erori ale indivizilor la transmiterea Datelor personale către Cint.

PĂSTRAREA DATELOR PERSONALE
Cint nu va stoca Datele personale mai mult decât este necesar în scopul activității de procesare sau mai mult decât a fost autorizat de către dvs. Perioada poate fi determinată și în funcție de angajamentele contractuale ale Cint sau ale unuia dintre Proprietarii de grup sau Parteneri față de dvs., perioadele aplicabile de limitare (pentru a depune solicitări) sau conform legii aplicabile.

DREPTURILE DVS.
Aveți dreptul de a vă revizui, corecta sau șterge Datele Personale, în conformitate cu legile și regulamentele aplicabile. Mai exact:

 • Dreptul la acces — Aveți dreptul de a obține confirmarea și informații despre procesarea Datelor dvs. personale
 • Dreptul de rectificare — Aveți dreptul de a corecta orice inexactitate a Datelor dvs. personale
 • Dreptul de ștergere — Aveți dreptul să vi se șteargă Datele personale (acest drept este limitat la datele care, potrivit legii și regulamentelor, pot fi procesate doar cu consimțământul dvs., dacă vă retrageți consimțământul de procesare)
 • Dreptul de a restricționa procesarea datelor — Aveți dreptul de a solicita restricționarea procesării Datelor dvs. personale (în timpul oricărei investigații desfășurate pentru a vă onora solicitarea, accesul Cint la Datele dvs. personale va fi limitat)
 • Dreptul de portabilitate a datelor — Aveți dreptul să vă transferați Datele personale la o altă parte (acest drept este limitat la datele furnizate de către dvs.)

Dacă doriți să vă exercitați oricare dintre aceste drepturi, puteți să ne contactați pentru a ne transmite o astfel de solicitare, prin intermediul

detaliilor de contact disponibile în secțiunea „CONTACTAȚI-NE” de mai jos.

La primirea unei solicitări din partea unui individ, Cint va încerca să furnizeze în termen de 30 de zile informațiile solicitate, cu condiția ca solicitarea să fie în așa fel încât primirea un răspuns în acel interval să fie rezonabilă. Dacă este necesar mai mult timp, Cint vă va notifica în termen de 30 de zile.

Cu toate acestea, în anumite situații, există posibilitatea ca Cint să nu poată oferi acces la unele Date personale. Acest lucru se poate întâmpla când:

 • oferirea accesului la Datele personale are toate șansele să dezvăluie Date personale despre o parte terță;
 • dezvăluirea informațiilor ar divulga informații comerciale confidențiale; sau
 • informațiile au fost colectate în scopul unei investigații legale.

În cazul în care Cint refuză solicitarea unui individ de a-și accesa Datele personale, Cint îi va comunica acestuia motivul refuzului.

CUM REFUZ?
Decizia dvs. de a participa la un sondaj sau alt program de cercetare a pieței, de a răspunde la o anumită întrebare a sondajului sau de a vă transmite Datele personale, inclusiv Datele personale sensibile, va fi respectată întotdeauna.

Puteți alege dacă să participați sau nu la un anumit sondaj sau alt program de cercetare a pieței, să refuzați să răspundeți la anumite întrebări sau să întrerupeți participarea în orice moment. Cu toate acestea, refuzul de a oferi anumite informații sau de a participa în totalitate la un anumit sondaj poate să vă excludă de la primirea unei compensații sau de la participarea la anumite studii de cercetare ulterioare. Pentru mai multe informații despre recompense, vă rugăm să consultați Termenii și Condițiile Cint dând clic aici.

Membrii de grup ai grupului unuia dintre Proprietarii noștri de grup care nu mai doresc să participe la sondaje, alte programe de cercetare a pieței sau să fie supuși utilizării tehnologiilor automate sau altor activități, inclusiv cookie-uri, pot refuza acest lucru prin vizitarea paginii de Setări de confidențialitate a portalului membrilor grupul căruia îi aparțineți. Pagina de Setări de confidențialitate poate fi accesată și dacă dați clic pe linkurile de dezabonare din invitațiile la sondaj. În cele din urmă, Membrii grupului și Participanții ne pot contacta prin intermediul detaliilor de contact disponibile în secțiunea „CONTACTAȚI-NE” de mai jos.

POLITICA TRANSFRONTALIERĂ
Clint stochează datele în Uniunea Europeană (UE) și Spațiul Economic European (SEE). Totuși, ca organizație mondială, o companie afiliată Cint sau furnizor neafiliat de servicii poate colecta, procesa, stoca sau transfera Datele dvs. personale în afara țării dvs. de origine.

UE și Spațiul Economic European (SEE):

Entitățile legale ale Cint din afara UE și SEE au adoptat acorduri intra-companii de protecție a datelor prin clauze contractuale standard impuse de Comisia Europeană. Cint are contracte corecte cu furnizorii de servicii și alți furnizori de afaceri care prevăd ca părțile contractante să respecte confidențialitatea Datelor dvs. personale și să gestioneze Datele personale europene în conformitate cu legile europene aplicabile privind protecția datelor.

Federația Rusă:

În conformitate cu legile Federației Ruse privind protecția datelor, Cint colectează, procesează și stochează Datele personale ale cetățenilor Federației Ruse din Federația Rusă și transferă ulterior aceste date în UE sau SEE.

LINKURI CĂTRE WEBSITE-URILE TERȚILOR
Această Declarație de confidențialitate se aplică doar sondajelor noastre și altor programe ale noastre de cercetare a pieței și nu se aplică altor produse sau servicii. Sondajele noastre sau programele de cercetare a pieței pot conține linkuri către anumite website-uri terțe despre care Cint crede că ar putea oferi informații utile. Politicile și procedurile pe care le descrie Cint aici nu se aplică acelor website-uri. Cint vă recomandă să citiți cu atenție declarațiile de confidențialitate sau politicile fiecărui site pe care îl vizitați pentru informații despre politicile lor de confidențialitate, securitate, colectare și distribuire a datelor. Prin participarea la oricare dintre sondajele sau programele noastre de cercetare a pieței sau prin vizitarea oricăruia dintre website-urile noastre după modificarea Declarației de confidențialitate, vă exprimați consimțământul liber și specific pentru colectarea, utilizarea, transferul și dezvăluirea Informațiilor dvs. personale în maniera specificată în Declarația de confidențialitate actuală.

CONTACTAȚI-NE
Cint prețuiește foarte mult opinia și feedbackul dvs. Dacă doriți să vă revizuiți, corectați sau ștergeți Datele personale sau dacă aveți întrebări, comentarii sau sugestii sau dacă ați dori să nu mai participați la sondajele noastre sau la alte programe de cercetare a pieței sau dacă aveți întrebări referitoare la Datele dvs. personale, vă rugăm să ne contactați:

Prin e-mail la: privacy@cint.com

Sau prin poștă la:

Cint AB
Luntmakargatan 18, 1tr
111 37 Stockholm, Suedia

ÎN ATENȚIA: Agentului responsabil pentru respectarea confidențialității